Logistiek

Personeelsplanning voor de logistiek

Voor de logistieke sector is het van belang medewerkers efficiënt en effectief in te roosteren. Zeker nu uw sector te kampen heeft met een schreeuwend personeelstekort. Met een goede planningstool plant u slim de meest geschikte persoon op de juiste dienst en krijgt u automatisch signaal bij over- en onderbezetting.

Voordelen Checks voor uw personeelsplanning

Een goede personeelsplanning bespaart u tijd en geld en geeft een beter inzicht in uw bezetting. Checks is een flexibel en compleet planningspakket met uitgebreide mogelijkheden om mensen, diensten, taken en werkplekken te verbinden in één overzichtelijk planbord. Onze planningssoftware kan bovendien een prognose maken van de benodigde bezetting op basis van verwachte werkzaamheden.

U ziet in Checks snel of er sprake is van onder- of overbezetting. De planningstool geeft u suggesties voor de meest geschikte medewerkers om in te zetten op basis van competenties, beschikbaarheid en andere in te stellen eisen. Geen gepuzzel meer wie er beschikbaar is, maar direct inplannen en vlot over het rooster(wijzigingen) communiceren met uw mensen via MyChecks en de ChecksApp.

Bovendien draagt een roosterpakket bij aan de tevredenheid van opdrachtgevers en medewerkers. Met Checks is het makkelijk een eerlijke en evenredige verdeling van diensten en uren te maken. Daarbij houdt u goed in de gaten hoeveel uren er per persoon gewerkt zijn ten opzicht van de contracturen. Ook hebben de medewerkers altijd hun rooster bij de hand via MyChecks en de ChecksApp.

Zorgen maken om wet- en regelgeving behoort tot de verleden tijd. Het roosterprogramma houdt rekening met de arbeidstijdenwet, CAO en onregelmatigheidstoeslagen. En bent u bezig met duurzame inzetbaarheid? Onze software voor personeelsplanning kan u daar ook in ondersteunen.

Ervaring in de logistiek

Checks is ontwikkeld door Integral, specialist in planningssoftware. Checks wordt al jaren naar tevredenheid ingezet binnen organisaties in de logistiek. We kennen uw branche en weten wat er speelt. Hierdoor kunnen we goed inspelen op uw vragen en wensen.

Opdrachtgevers zijn onder andere: Scherpenhuizen, VCK Logistics en Vopak.

Wat biedt Checks uw organisatie?

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Optimaal overzicht met efficiënt planning programma

Menu