Partners

Checks wordt in de markt gezet samen met verschillende partners:

ATPS: tijdsregistratie en planning gecombineerd

ATPS is al jarenlang een professionele leverancier van tijdsregistratie en toegangscontrole systemen. Checks is gekoppeld aan het tijdsregistratie systeem PC-Time® van ATPS.

Fedelta

Fedelta en Integral werken al jaren nauw samen. Fedelta geeft voor Integral advies over personeelsplanning aan uiteenlopende organisaties.

HelloFlex

HelloFlex bedient de uitzendbranche met volledig geïntegreerde online tools. Integral heeft een partnerschap met HelloFlex voor de koppeling van HelloFlex met softwarepakket Checks voor het plannen van kandidaten.

Mercash

Mercash is een kennisorganisatie gespecialiseerd in HRM en salarisverwerking. Checks is een uitstekende aanvullende op Mercash voor de personeelsplanning van (zorg)organisaties.

PlanMen

Integral werkt samen met workforce management specialist PlanMen en is kennispartner van het jaarlijkse PlanMen WFM congres.

Planning to Succes

Planning to Succes is een ervaren specialist op het gebied van personeelsplanning. In verschillende sectoren maakt Planning to Succes enthousiast gebruik van Checks. Download hier het leaflet over onze samenwerking.

Planning to Succes

Koppelingen

Voor meer informatie en een overzicht van de softwarepakketten waar Checks een koppeling mee kan maken kijkt u op de pagina over onze koppelingen.

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Menu