Partners

Checks wordt in de markt gezet samen met verschillende partners:

AFAS Software

Integral is al jarenlang koppelpartner van AFAS Software. AFAS is voor veel organisaties het systeem dat hun dagelijkse bedrijfsvoering ondersteunt. Door de gecertificeerde koppeling van Checks met AFAS behoort dubbele of handmatige invoer tot het verleden.

ATPS

ATPS is al jarenlang een professionele leverancier van tijdsregistratie en toegangscontrole systemen. Checks kan gekoppeld worden aan het tijdsregistratie systeem PC-Time® van ATPS.

Atrea

Atrea is een ervaren specialist in tijdregistratie en toegangscontrole. Waar Checks uitblinkt in personeelsplanning is Atrea meester in tijdregistratie. De kracht van beide in één koppeling.

Fedelta

Fedelta en Integral werken al jaren nauw samen. Fedelta geeft voor Integral advies over personeelsplanning aan uiteenlopende organisaties.

HelloFlex

HelloFlex bedient de uitzendbranche met volledig geïntegreerde online tools. Integral heeft een partnerschap met HelloFlex voor de koppeling van HelloFlex met softwarepakket Checks voor het plannen van kandidaten.

Matthrs

Matthrs is een organisatie in het zuiden van het land en is gespecialiseerd in HRM en salarisverwerking. Zowel Checks als Matthrs zijn ervaren partners voor de zorg. Checks is dan ook een uitstekende aanvulling op Matthrs voor de personeelsplanning van (zorg)organisaties.

Mercash

Mercash is een kennisorganisatie gespecialiseerd in HRM en salarisverwerking. Checks is een uitstekende aanvullende op Mercash voor de personeelsplanning van (zorg)organisaties.

Vlirdens

Integral werkt samen met workforce management specialist Vlirdens en is kennispartner van het jaarlijkse WFM congres.

Planning to Succes

Planning to Succes is een ervaren specialist op het gebied van personeelsplanning. In verschillende sectoren maakt Planning to Succes enthousiast gebruik van Checks.

Planning to Succes
SelfBilling

SelfBilling is leverancier van slimme facturatieoplossingen. Slimme oplossingen voor bedrijven en organisaties die veel met uitzend-, inhuur- en flex (zzp) krachten werken. De facturatieoplossingen zijn geschikt voor iedere branche.

Koppelingen

Voor meer informatie en een overzicht van de softwarepakketten waar Checks een koppeling mee kan maken kijkt u op de pagina over onze koppelingen.

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Optimaal overzicht met efficiënt planning programma