Kinderopvang

Personeelsplanning kinderopvang

Heeft u ook behoefte aan een goede en efficiënte personeelsplanning voor de kinderopvang? Dat is begrijpelijk. Werken in de kinderopvang vraagt om duidelijke roosters voor het personeel. Het kan immers niet zomaar voorkomen dat er geen personeel aanwezig is. Om het personeelsrooster op te stellen, kunt u bij Integral terecht. De personeelsplanning voor de kinderopvang maakt u eenvoudig met Checks.

Personeelsplanning software kinderopvang van kwaliteit

Het softwarepakket Checks van Integral is ideaal voor het maken en verspreiden van een personeelsplanning in de kinderopvang. Met ChecksApp op de smartphone van uw medewerkers is iedereen direct op de hoogte is van wijzigingen. Op dynamische wijze kunnen planningen, wijzigingen en opmerkingen worden ingevoerd. Zo is het bijvoorbeeld zeer eenvoudig om medewerkers zelf diensten te laten ruilen via MyChecks, als u dat wilt. Ook intekenen op openstaande diensten, het doorgeven van beschikbaarheid en verlof aanvragen behoren tot de mogelijkheden.

Checks biedt de planner praktische handvatten om rekening te houden met medewerkers én tegelijk een zo optimaal mogelijke planning te maken. Een betere balans tussen werk en privé komt weer ten goede aan de werknemerstevredenheid.

Managers profiteren met Checks van het complete overzicht op de planning, de geplande en gewerkte uren en de verschillende rapportages. Ook worden er minder fouten gemaakt. Checks signaleert direct wanneer u te weinig of te veel personeel heeft ingepland en geeft suggesties ter vervanging. Bovendien hoeft u geen gegevens meer handmatig over te tikken voor de urenregistratie en salarisadministratie. Met de Checks koppeling worden deze gegevens snel en foutloos verwerkt.

Personeelsplanning kinderopvang optimaliseren?

Bent u werkzaam in de kinderopvang en zoekt u nog een goede applicatie voor het maken van de personeelsplanning? U hoeft niet langer te zoeken. Integral staat voor u klaar met personeelsplanning software Checks.

Neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van de brochure of een vrijblijvende demo. Of u belt direct naar: 0294 – 411977. Mailen kan naar contact@checks.nl. Wij staan graag voor u klaar.

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Menu