Inmarsat

Het Network Control Centre van Inmarsat in Burum werkt sinds het najaar van 2017 met Checks voor haar personeelsplanning. Het betreft 24/7 planning van 15 medewerkers bij deze specialist op het gebied van satellietcommunicatie.

Waarom heeft Inmarsat in Burum voor Checks gekozen?

We gingen op zoek naar een nieuw softwarepakket voor de personeelsplanning omdat we efficiënter wilden plannen en tijd wilden besparen. Al gauw kwamen we bij Checks uit, dat goed bleek te voldoen aan onze eisen. Een van die eisen was dat al onze specifieke regels rondom onregelmatigheidstoeslagen en de arbeidstijdenwet hier goed en makkelijk in bijgehouden moesten worden.

Welk voordelen ervaren jullie sinds het gebruik van Checks?

Met Checks kan er echt vooruit gepland worden. We stellen een roosterpatroon op dat voor het hele jaar doorgetrokken kan worden. Dat is een stuk makkelijker dan voorheen, toen kon dat niet. Ook de rapportages in ChecksCounts zijn een aanwinst, ik maak daar veel gebruik van voor het toekennen van de verschillende onregelmatigheidstoeslagen en controle op de arbeidstijdenwet. We hebben nogal wat regels om rekening mee te houden. De urenregistratie in Checks bespaart ons veel tijd, zowel voor de medewerkers als voor de manager.

Wat vind je van de samenwerking met Integral, producent van Checks?

Ik ben heel tevreden over de samenwerking. Als er een vraag is vanuit onze kant, dan wordt dat goed opgepakt bij Integral. Prettig dat we snel kunnen schakelen.

Marcel Kingma, Manager Network Control Centre, Inmarsat in Burum

Menu