Integral ontwikkelt software voor plannen nacht- en weekenddiensten voor ziekenhuis Tergooi

Deel dit artikel

Ziekenhuis Tergooi maakt al langere tijd gebruik van Checks, de software van Integral voor het maken van personeelsplanningen. De afdelingen Radiologie en het Klinisch Chemisch Laboratorium (KCHL) hebben specifieke wensen voor het plannen van de moeilijke diensten, namelijk de nacht- en weekenddiensten. Hiervoor ontwikkelt Integral momenteel nieuwe software voor het automatisch en evenredig verdelen van deze diensten.

Oplossing naar wens

De rekenautomaat van Checks wordt al gebruikt bij de afdelingen Radiologie en het Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium (KCHL) van Tergooi om de mensen automatisch te verdelen over de werkplekken. Op verzoek van Tergooi gaat Integral de rekenautomaat van Checks nu uitbreiden. Deze uitbreiding richt zich op het automatisch verdelen van de “moeilijke diensten” namelijk de nachtdiensten en de weekend diensten. Deze diensten moeten worden verdeeld over de medewerkers op basis van “eerlijkheid” en dan in één keer voor een langere periode van bijvoorbeeld het hele kalenderjaar. Tegelijk moeten deze moeilijke diensten bij voorkeur in aaneengesloten reeksen worden gepland en niet in losse diensten. Deze aanpak vereist uitbreidingen aan de huidige rekenautomaat van Checks. Tergooi kijkt uit naar deze innovatieve uitbreiding die bovendien ook interessant kan zijn voor andere zorgorganisaties.

Over TergooiTergooi

Tergooi ontstond in 2006 na een fusie tussen Ziekenhuis Gooi-Noord (Blaricum) en Ziekenhuis Hilversum. Tergooi is het ziekenhuis waarvan patiënten zeker weten dat de kwaliteit van hún leven centraal staat. Een groene en gastvrije omgeving, waarin zij en hun naasten zich welkom voelen. Een plek waar mensen voor mensen werken, die in ieder opzicht zinvolle, doordachte en duurzame zorg bieden.

Over Integral en Checks

Integral is een softwarebedrijf dat zich richt op personeelsplanning en urenadministratie. Het softwarepakket van Integral heet Checks. Checks is een krachtig en flexibel roosterprogramma dat planners helpt om snel en effectief te plannen. Zowel mensen, diensten, competenties, taken als werkplekken. Naast planning kan Checks ook de administratie van gewerkte uren en afwezigheden bijhouden en biedt het vele mogelijkheden om de communicatie met medewerkers te vergemakkelijken.

Menu