Interfact Uitzendburo kiest voor Checks

Deel dit artikel

Interfact Uitzendburo is gespecialiseerd in zorg- en welzijnspersoneel. Eind vorig jaar kozen zij voor softwarepakket Checks voor het plannen van het personeel. De implementatie van Checks is onlangs afgerond.

Opdrachtgevers en uitzendkrachten betrokken bij planning

Interfact kan zelf de gewenste personele bezetting invoeren in het planbord van Checks. Maar het is ook mogelijk voor opdrachtgevers om zelf via de webmodule MyChecks in te voeren hoeveel flexwerkers zij nodig hebben op de verschillende dagen en diensten.

De uitzendkrachten geven via de online module van Checks makkelijk hun eigen beschikbaarheid door, waarna Interfact de medewerkers inplant op de openstaande diensten. Hierbij zorgt Checks ervoor dat alleen beschikbare mensen worden ingepland, maar de software houdt ook rekening met de competenties van de medewerkers.

De uitzendorganisatie gebruikt ook ChecksCounts voor het maken van rapportages voor haar opdrachtgevers.

Over Interfact UitzendburoInterfact Uitzendburo

Interfact Uitzendburo levert al jaren deskundig, ervaren en succesvol personeel aan diverse zorg- en welzijnsinstellingen. De flexwerkers zijn woonachtig en werkzaam in de regio’s Amsterdam, ’t Gooi, Amstelveen, Almere, Zaanstreek-Waterland en Kennemerland.

Menu