PDZ Uitzendbureau

Wat zochten jullie?

Destijds zochten we voor de vestiging in Heerhugowaard voor onze twee grootste klanten een professioneel planningspakket. Dat was hard nodig om het overzicht te bewaren. Excel voldeed echt niet meer voor ons. Overzicht en controle zijn tegenwoordig voor onze gehele organisatie nog steeds de belangrijkste redenen om te plannen. Op dit moment plannen onze vestigingen ongeveer 1.300 medewerkers met Checks maar de planning is dat dit aantal gaat verdubbelen.

Hoe gaan jullie om met de huidige krappe arbeidsmarkt?

De huidige markt is veranderd de afgelopen tijd. Er wordt van ons verlangd dat we weten waar de uitzendkrachten zijn. Bovendien is de arbeidsmarkt nu zo krap dat we er niet zomaar even iemand bij kunnen plaatsen, want die krachten zijn er gewoonweg niet. We kijken nu veel meer naar verzuim en productiviteit. Checks is ons ‘huishoudboekje’ en helpt ons om binnen ons bestaande kandidatenbestand toch aan de vraag van onze opdrachtgevers te voldoen. We kunnen met Checks makkelijk en vlot de juiste mensen met de juiste competenties plaatsen.

Hoe bevalt Checks voor PDZ Uitzendbureau?

Mede door Checks zijn we in omzet gegroeid omdat we meer grip hebben op onze huidige groep uitzendkrachten. We kunnen onze kandidaten gelijk inplannen op basis van competenties en beschikbaarheid. Dat gaat zo veel sneller dan voorheen. Met het plannen in Checks zorgen we voor een tijdsbesparing van meer dan 50%. Bovendien ziet de klant ook dat alles op orde is met de planning. We stralen professionaliteit uit en bieden heldere communicatie richting opdrachtgevers en kandidaten. De koppeling met HelloFlex voor CRM en verloningen is fijn. Dit bespaart ons veel tijd in overtypewerk en voorkomt fouten.

Mark Duinmaijer, Vestigingsmanager / implementatieleider personeelsplanning, PDZ Uitzendbureau

Menu