Van Geloven in Maastricht start met Checks

Deel dit artikel

De productielocatie van snackspecialist Van Geloven in Maastricht is onlangs live gegaan met Checks voor haar personeelsplanning. De locaties in Tilburg en Helmond volgen later nog.

Overstap van Excel naar Checks

Tot voor kort gebruikte Van Geloven nog Excel voor het maken van de personeelsplanning. Na ruim 30 jaar gebruik te hebben gemaakt van Excel, is nu de overstap naar Checks gemaakt zodat de planning daarmee toekomstbestendig is ingebed in de organisatie.

Roulatieroosters voor ploegendiensten

In Checks maakt de planner bij Van Geloven roulatieroosters voor de ploegendiensten van de medewerkers. Met de automatische verdeler plant Checks de mensen in op de werkvraag, oftewel de gewenste bezetting. Dit inplannen doet Checks op basis van de competenties van de medewerkers.

Ook gaat Van Geloven aan de slag met rapporten via ChecksCounts. Zo is er onder andere een rapport met openstaande diensten voor het uitzendbureau waar de productielocatie mee werkt.

Over Van GelovenVan Geloven

Van Geloven is al meer dan 50 jaar een gezellig en Bourgondisch bedrijf. Ze zijn trotse marktleider op het gebied van snacks in de Benelux en onderdeel van McCain. 70% van alle verkochte snacks in Nederland wordt geproduceerd in een van de zes fabrieken.

 

Menu