Zorgboerderij De Stobbepoele plant met Checks

Deel dit artikel

Sinds begin van dit jaar is Zorgboerderij De Stobbepoele gestart met Checks voor het plannen van haar medewerkers en cliënten. Vorige week kwam Ria Kootstra langs op Zorgboerderij De Stobbepoelehet kantoor van Integral om nog wat vragen te stellen over de inrichting van Checks voor de zorgboerderij die zij samen met haar zus runt. Diana Kootstra is in 2009 de zorgboerderij gestart. De Stobbelepoele biedt dagbesteding, logeren en duurzaam verblijf (12 appartementen). Er werken ongeveer 10 medewerkers die circa 25 cliënten begeleiden.

Gemakkelijk, inzichtelijk en helder

Ria Kootstra is onder andere verantwoordelijk voor de personeelsplanning en financiën en is erg enthousiast over Checks voor hun planning. Ze plant gemakkelijk de medewerkers op cliënten (in plaats van werkplekken), zodat voor zowel de medewerker als cliënt van tevoren duidelijk is met wie zij die dag zullen werken. Dat wordt als zeer prettig ervaren door alle betrokken partijen. Ook MyChecks en de ChecksApp bevallen goed. Laatst bleek een dienst nog niet ingevuld en dat werd gelijk opgemerkt door één van de medewerkers. Kortom, de planning is inzichtelijk voor iedereen en bevordert een vlotte onderlinge communicatie.

Personeelsplanning voor zorgboerderijen

Er zijn in Nederland ruim 800 zorgboerderijen. Een zorgboerderij is een agrarisch bedrijf waar mensen met een zorg- of hulpvraag een waardevolle dagtaak vinden. Wilt u meer weten over de voordelen van Checks voor de personeelsplanning op uw zorgboerderij? Neem dan contact met ons op. Ria Kootstra van Zorgboerderij De Stobbepoele komt graag bij u langs om te laten zien wat Checks voor uw organisatie kan betekenen.

Menu