Zorgboerderij De Stobbepoele

Voor onze zorgboerderij was ik op zoek naar een planningspakket dat meer kan bieden dan alleen inroostering van medewerkers. Ik moet een goede planning kunnen maken op basis van het aantal benodigde uren per dag. Teveel inzet van medewerkers betekent immers hogere kosten. Daarnaast moet het pakket gegevens ten behoeve van de salarisverwerking genereren.

Welke voordelen ervaren jullie sinds het gebruik van Checks?

Het voordeel van Checks voor onze zorgboerderij is tweeledig. Enerzijds als tool ter ondersteuning van de administratie (salarisverwerking en urenregistratie) en anderzijds, wat natuurlijk het belangrijkste voordeel is, de planning op basis van contracturen en jaaruren. De medewerker heeft direct inzichtelijk wat zijn/haar planning is en op welke afdeling. En welke cliënt(en) die dag begeleid wordt. Via de Checks app kan een medewerker zijn rooster zien. En via de browser wie er nog meer werkt die dag en met wie eventueel geruild kan worden.
De aanvragen voor verlof en beschikbaarheid worden bij ons allemaal digitaal aangegeven en verwerkt. Na goedkeuring van de planner zijn de aanvragen gelijk inzichtelijk voor de medewerker. Niet meer mailen en kopieën maken, alles realtime inzichtelijk.

Wat vind je van de samenwerking met Integral?

Met de consultants van Integral heb ik een goede samenwerking. Mijn vragen worden meestal gelijk dezelfde dag al beantwoord.

Zou je Checks aanbevelen?

Ja, ik zou Checks zeker aanbevelen. Checks maakt mijn medewerkers blij en mij dus ook!

Ria Kootstra, Manager, Zorgboerderij De Stobbepoele

Menu